Chemical Guys

Oferte speciale

Cele mai cumpărate

Rupes BigFoot LHR 21 Mark II - Mașină de polișat orbitală cu excentric 21 mm

LHR21II/STD

New

Greutate: 2.25kg

Excentric: 21mm

Turatie: 2500-4700RPM

Putere: 500W

Taler: 150mm(6inch) - se potrivesc buretii de 6.5inch cu baza de 6inch

Mai multe detalii

2 420,34 lei (tax incl.)

Construit pentru a face față oricăror situații detaliate, noul LHR 21 MarkII este noua frontieră a Detailingului. Designul ergonomic permite corecția precisă a vopselei cu confort complet, inclusiv suprafețele curbate și zonele greu accesibile.

Îmbunătățirea ergonomiei

Învelișul de cauciuc poziționat pe corpul mașinii și pe mâner îmbunătățește designul perfect ale mașinilor de polișat BigFoot. Materialul de prindere moale îl face plăcut și sigur de ținut. Mâner practic, mecanică silențioasă, vibrații minime: acestea sunt doar câteva caracteristici care fac BigFoot cel mai versatil și mai căutat sistem de pe piață.

Modul electronic de control al vitezei

Tasta de viteză variabilă oferă posibilitatea de a regla vitezele pentru aplicațiile specializate. Controlerul de turație de pe mâner permite lustruirea la o viteză precisă ajustată pentru a se potrivi sarcinii în mână și poate fi, de asemenea, reglată în timpul utilizării, evitând astfel orice întrerupere. Plăcuța se rotește la viteza selectată, menținând viteza specificată sub sarcină, de la 2500 la 4700 RPM și folosește exact cantitatea potrivită de energie necesară pentru sarcina specifică. Controlul vitezei oferă utilizatorului șase setări pentru orice situație de lustruire.

Îmbunătățirea echilibrului

Balanța perfectă a componentelor face ca polișarea să fie confortabilă și fără vibrații. Acest lucru asigură un transfer optim al puterii pe suprafață și face accesibile chiar zone greu accesibile. Aceasta înseamnă că puteți lucra mai mult timp cu un confort mai mare. Echilibrul major al corpului sculei permite un control mai sensibil la lustruire.

Blocarea comutatorului ON-OFF

Butonul de comutare on-off situat în partea stângă a mânerului permite operatorului să-și miște liber mâinile în poziții diferite de prindere în timpul polișării și împiedică apăsarea accidentală. Datorită acestui dispozitiv, instrumentul este sigur și pentru aplicații cu utilizare extinsă.