Chemical Guys

Oferte speciale

Cele mai cumpărate

HydroThread Ceramic Fabric Protectant & Stain Repellent (473 ml)

SPI_226_16

New

Adauga protectie ceramica pe materialele textile de pana la 12 luni

Potrivit pentru interior cat si pentru exterior

Ajuta la prevenirea petelor

Protejeaza fara schimbarea culorii sau texturii

Respinge razele UV

Efect hidrofobic impresionant

Mai multe detalii

159,99 lei (tax incl.)

HydroThread este protectie ceramica pentru materiale textile, super hidrofoba si un protector antipete proiectat pentru durabilitate extrema, care ajuta la respingerea apei si petelor fara a compromite aspectul, textura sau confortul tesaturii!

HydroThread aduce HydroTechnology, ceramica de lunga durata pentru soft top, textile interioare, covoare si tesaturi. Formeaza o bariera super-hidrofoba de SiO2 (dioxid de siliciu) care face ca lichidele sa pluteasca la suprafata, fara a patrunde in fibre. Odata tratate, tesaturile au o tensiune superficiala extrem de scazuta, determinand perlele de apa sa se rostogoleasca si facand suprafata foarte usor de curatat, ajutand la prevenirea petelor din scurgeri accidentale.

Aplicare:

1 Curatati bine suprafata textila. Asigurati-va ca suprafata este complet uscata.
2 Acoperiti suprafețele care nu sunt textile in jurul suprafetelor care trebuie tratate pentru a preveni pulverizarea excesiva.
3 Se agita bine recipientul, apoi se pulverizeaza un strat subtire pe suprafata de la o distanta de 30 cm pentru a asigura o acoperire uniforma.
4 Pentru cele mai bune rezultate, utilizati o perie moale.
5 Se lasa sa se usuce timp de 20 de minute sau pana cand suprafata este uscata.
6 Aplicati un al doilea strat pentru protectie maxima, daca doriti.
7 Pentru cele mai bune rezultate, lasati sa se usuce cel putin 24 de ore. In functie de clima, efectele hidrofobe vor continua sa se imbunatatească si mai mult dupa 24 de ore de aplicare.

Testati intotdeauna tesatura / fibra pentru rezistenta culorii intr-o zona discreta. Pentru clime mai umede, poate fi necesar sa asteptati mai mult intre straturi pentru a permite suprafetei sa se usuce complet.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: