Chemical Guys

Oferte speciale

Cele mai cumpărate

Tornador Classic Z-010RS

602 410

New

Curata in cateva secunde

Testat si aprobat de profesionistii din industrie

Uzura si intretinere reduse

Constructie rezistenta

Emisii de zgomot reduse

Mai multe detalii

629,99 lei (tax incl.)

Utilizati TORNADOR® pentru curatarea bordului, panourile usilor, volanul, tapiteria textila, covorasele si intre scaune. TORNADOR® curata in locuri greu accesibile intre scaune si cusaturi. Deoarece elibereaza atat de putin lichid, suprafetele se usuca rapid.

La exterior, utilizati instrumentul de curatare auto TORNADOR® pentru a curata soft top-uri, imbinari ale caroseriei, roti si embleme. Nu este nevoie de clatire.

Instrumentul de curatare auto TORNADOR® trebuie utilizat cu un compresor de aer capabil sa produca o presiune constanta a aerului de cel putin 60 psi. Nu depasiti 110 psi pentru a va proteja TORNADOR® de uzura inutila. Folositi supapa verde pentru a controla cantitatea de lichid eliberata de TORNADOR®. Pentru rezultate optime folositi un compresor de 85 psi.

Pentru a curata orice suprafata, diluati detergentul dorit in conformitate cu instructiunile etichetei. Intoarceti supapa lichidului in sus si folositi o miscare care se suprapune in timp ce treceti instrumentul de curatare auto TORNADOR® peste suprafata. Daca este necesar, lasati lichidul de curatare sa ramana timp de 10-15 secunde. Folositi un prosop din microfibra pentru a absorbi excesul de lichid. Apoi opriti supapa de lichid si folositi aerul comprimat pentru a usca zona curatata.