Chemical Guys

Oferte speciale

Cele mai cumpărate

Cold Hard Cash Money Air Freshener

AIR_249_04

New

- Aroma motivanta de bani cash $_$

- Influente fresh citrice si iasomie

- Elimina mirosurile neplacute din masina cu aroma placuta a realizarilor

Mai multe detalii

This product is no longer in stock

29,99 lei (tax incl.)

Trezeste-te si simte mirosul profitului cu Cold Hard Cash, odorizantul care te motiveaza sa iti iei optimismul si puterea de munca cu tine pentru a incepe ziua in forma maxima! 

Make it Rain

Banii nu cresc in copaci, dar acum Chemical Guys a reusit sa captureze aroma motivanta si sa o transforme intr-un odorizant fresh care lasa o aroma de curat. Cu siguranta parfumul va impresiona pe toata lumea lasand impresia de succes, ambitie si realizari, indiferent ca sunt mari sau mici! 

Te ridici si pleci! 

Ai nevoie de un "extra push" pentru a te pune serios pe treaba? Pulverizeaza Cold Hard Cash la birou sau in masina si cu siguranta te vei simti instant motivat si inspirat! Sa nu te surprinda daca dupa folosire faci o vanzare mare, castigi un nou client sau iei interviul la jobul dorit... Cateva pulverizari pentru a te energiza si fugi sa iti indeplinesti visele! 

Scapa de mirosul urat al datoriilor! 

Mirosurile neplacute sunt precum facturile, persista! "Platiti" cu Cold Hard Cash - doar o pulverizare distruge mirosurile si le inlocuieste cu o aroma fresh de curat. Nu trebuie sa fie ziua de salariu ca sa te bucuri de mirosul banilor :D

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: