Chemical Guys

Cele mai cumpărate

Speed Wipe Quick Detailer, Limited Edition Summertime Creamsicle Scent (3.78 l)

New

WAC_214

New

Editie limitate cu aroma de vanilie si citrice (Creamsicle)

Ofera un superluciu suprafetelor vopsite 

Este foarte usor de folosit

Are protectie uv 

Tehnologia anti-statica reduce fixarea statica cu 75%

Elimina murdaria, praful, amprentele si urmele de apa

Mai multe detalii

239,99 lei (tax incl.)

Despre Speed Wipe Quick Detailer

Cunoscutul rezultat de stralucire si efectul antistatic din quick detail-urile Chemical Guys acum este acum disponbil si cu o deliciosa aroma Limited Edition Creamsicle. In continutul Chemical Guys Speed Wipe Limited Edition Creamsicle Scent a fost folosita o formula ce nu contine ceara, fiind imbogatita doar cu amplificatori de luciu pentru a produce stralucirea suprema. Ca sa isi indulceasca treaba, oamenii nebuni de stiinta, care se ocupa de crearea aromele Chemical Guys, au reprodus mirosul bogat si cremos al inghetatei de vanilie (Creamsicle) dar, fara sa foloseasca betisorul aferent. Chemical Guys Speed Wipe Limited Edition Creamsicle Scent este rezultatul combinatiei dintre aroma de vanilie si una robusta de portocale. Speed Wipe este creat sa respinga praful si reduce atractia statica cu pana la 75%. Chemical Guys Speed Wipe curata, protejeaza si lasa suprafata stralucitoare folosind in acelasi timp un strat de protectie UV. Chemical Guys Speed Wipe Limited Edition Creamsicle Scent iti lasa masina cu un luciu ca de showroom, care va fi cu singurata apreciat in trafic dar si mirosit. 

Speed Wipe Quick Detailer, Limited Edition Summertime Creamsicle Scent

O stralucire intensa indiferent de finisaj

Formula versatila, datorita faptului ca nu contine ceara se poate folosi perfect si pentru suprafetele cromate, aluminiu polisat, otel inoxidabil si sticla. Pulverizeaza Speed Wipe si indeparteaza usor murdaria si resturile folosind o laveta din microfibra, pentru a optine o stralucire fara urme va recomandam sa lustruiti dupa suprafata cu o laveta curata pentu buffing. Speed Wipe va lasa peste suprafata vopsita, indiferent de culoare, un strat protector peste care puteti aplica mai usor ceara sau sealant. Formula inovativa folosita permite aplicarea solutiei chiar si atunci cand suprafata este expusa direct la soare. 

Cum se poate folosi:


Ca si Quick Detail Spray:

1. Cand utilizate produsul peste suprafetele inchinse si expuse direct la soare va recomandam sa pulverizati pe prosopul de microfibra, nu direct. In acest fel veti elimina posibilitatea ca solutia sa se usuce inainte sa apucati sa stergeti cu prosopul, lasand urme.

2. Doar pulveriizati peste prosop sau direct pe suprafata, in functie de conditiile in care realizati acest proces. 

3. Pentru a obtine rezultate optime folositei prosoape curate din microfibra pentru a minimiza riscul de aparitie a zgarieturilor fine. 

4. Nu folositi acelasi prosop pentru suprafetele vopsite si sticla pe care l-ati folosit la stergerea rotilor. 

5. Pulverizati dupa ce ati spalat suprafata pe care doriti sa aplicati Speed Wipe

6. Este excelent de folosit pentru prosoapele care au pete intarite de crema sau ceara. 

7. Lasa o stralucire intensa atunci cand este folosit ca si curatitor final final pentru a indeparta urmele de murdarie sau cele de ceara sau sealant. 

Ca si lubrifiant pentru Clay Bar:

1. Spalati foarte bine suprafata cu sampon inainte de a incepe procesul de decontaminare.

2. Agitati bine inainte de utilizare. Lucrati pe zone de dimensiunea unei usi sau jumatate de capota.  

3. Aplicati o cantitate generoasa de produs peste suprafata curata 

4. Obiectivul este de a pastra suprafata vopsita si clay barul bine lubrifiate cu solutie lichida ca acesta din urma sa poata aduna si retine contaminantii din vopsea in timp ce aluneca usor fara sa lase urme de zgarieturi. 

5. Continuati sa frecati usor lutul de suprafata pana cand acesta incepe sa alunece liber.

6. Ocazional stergeti cu un prosop rezidurile ramase si continuati procedeul si peste celelalte zone. 

7. Daca clay bar-ul aluneca greu sau simtiti ca opune rezistenta va recomandam sa il stergeti de reziduri, sa lubrifiati din nou cu solutie din abundenta zona curatata si lutul. 

8. Pentru o curatare in profunzime cand utilizari clay bar-ul folositi doar lubrifiantii recomandati si nu sampon sau apa. Lubrifiantii recomandati vor mari durata de viata si folosinta a clay bar-ului si vor oferi o lubrifiere mai intensa pentru a va usura procesul de decontaminare.